Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    about us

Wiwit didegake ing taun 1988, Hebei Liju Metal Processing Machinery Co., Ltd. wis fokus ing riset lan pangembangan lan manufaktur peralatan sheet metal kanggo lawang lan Windows. Saiki, utamane fokus ing: peralatan baris perakitan lawang geni, peralatan garis perakitan lawang keamanan, peralatan lengkap jendhela geni lan lentur adhem presisi dhuwur liyane sing nggawe lini produksi. Perusahaan nyedhiyakake pangembangan lan desain, produksi lan instalasi produk, komisioning lan integrasi layanan kualitas, kanggo "entuk manufaktur cerdas, nggawe keuntungan jangka panjang" kanggo misi kasebut, kanggo menehi solusi umum kanggo nggawe industri cerdas. Perusahaan kita kanggo perusahaan teknologi tinggi nasional, ing wektu sing padha dianugerahi ilmu pengetahuan lan teknologi saka perusahaan cilik lan menengah ing hebei, perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi (inovasi) hengshui.

PAWARTA

banner

Layanan sawise-sales

Pratelan layanan Liju yaiku: kepuasan pelanggan luwih penting!
Layanan sawise-penjualan produk: garansi gratis setaun lan garansi seumur hidup.
Produk mesin lan peralatan sing didol dening perusahaan duwe garansi gratis setaun wiwit tanggal adol, yaiku

Apa perusahaan utawa pangguna, nalika tuku peralatan skala gedhe, mesthine bakal kepengin banget rega kasebut. Minangka salah sawijining peralatan sing penting banget ing industri industri, rega ...
1. Analisis elemen winates lan simulasi komputer Simulasi komputer lan analisis elemen winates saka formasi adhem minangka hotspot riset teoretis, lan akeh makalah lan asil riset duwe ...